Bemutatás- LiteDUO

LiteDUO - Egy hajóban több lehetőség

A LiteDUO egy stabil kétpár evezős hajó klubok számára. Tökéletes kezdőknek, haladó evezősöknek vagy páros kalandokra vágyóknak.

Az új LiteSPORT 1X által közvetlenül ihletett LiteDUO egy stabil, letisztult dizájnnal rendelkező kétpárevezős hajó evezősklubok számára, amelyek minden vízfelületen népszerűsítik evezést mint szabadidő sportot. A 6,50 m hosszú LiteDUO 1 m-rel hosszabb, mint a korábbi LiteSport 2X, de ugyanolyan könnyű, jobb siklási tulajdonságokkal és érzékenyebb hajótesttel rendelkezik.

Célunk könnyű, könnyen evezhető hajók tervezése. A hajótest kialakítása miatt a hajó nagyon stabil, mégis érzékeny, lehetővé téve a kezdők számára az evezés megtanulását egy kiváló siklási érzéssel; Ez egy nagyszerű oktatóhajó is.

Az elsüllyeszthetetlen evezős hajónak tervezett LiteDUO ideális a folyókon és tavakon való hajózáshoz. A tapasztalt evezősök a hullámosabb parti vizeken is gond nélkül használhatják a hajót.
A gyorskioldó villarendszer lehetővé teszi a villa gyors és egyszerű eltávolítását, megkönnyítve ezzel a hajó tárolását vagy az autón való szállítását. A kalandvágyó evezősök számára a hátsó tárolóháló (tartozék) lehetővé teszi mentőmellény vagy vízálló táska rögzítését kisebb kirándulásokhoz. A hátsó ülés alatt is van hely, a hajó elején pedig egy vízállóan zárható rekesz, amelyhez egy nyíláson keresztül lehet hozzáférni, így minden felszerelést magaddal vihetsz, amire szükséged van a kiránduláshoz!

Színek:

Több éves tapasztalat után a színválasztásunk jól átgondolt: a Liteboats… fehér (RAL 9016).

Kérésre csak a hajótesthez és csak bizonyos hajókhoz rendelhető az általad választott szín.

Választható önürítő szelep.
Ez a hajó nem teljesen önürítő: ha hullámokon evezel pl. a tengeren, vagy pl. a Balatonon, ajánljuk az önürítő szelep opciókat, hogy könnyen megszabadulj a lábkamrákban lévő víztől.

HAJÓ PARAMÉTEREI
  • Hosszúság:

    6,5m

  • Szélesség:

    0,80m

  • Súly:

    45 kg

  • Maximális terhelhetőség:

    260 kg

Tartozékok

Komplett, gyorskioldós villa rendszer, tulipánokkal

Karbon ülések állítható magassággal

Rugalmas lábpántok (cipő opcionális)

Hátsó tárolóháló

svert

Az apró alkatrészeket zacskóban szállítjuk.

A hajó ára a hajóval kapcsolatos sok paramétertől függ (standard vagy carbon verzió, szín opciók és kiegészítők telepítve, stb.), De az árat más paraméterek, például szállítás, csomagolás, árfolyamok is befolyásolják. Pl. HUF/€ napi közép árfolyam stb. Ez az oka annak, hogy inkább nem adunk árakat a weboldalunkon, mivel ezek gyakran pontatlanok lennének és félreértésekhez vezetnének.

Lépj kapcsolatba velünk, és örömmel küldünk árajánlatot álmaid hajójáról a lehető leghamarabb.

TARTOZÉKOK ÉS OPCIÓK