Evezés Liteboat-tal még soha nem volt ilyen egyszerű

az első evezőshajó innovatív kialakítása, amely ötvözi a könnyű használatot, a rendkívüli stabilitást és a könnyedséget, ezáltal megkönnyítve a hajó szállítását nem csak az autó tetején.

A szabadidős evezős hajóinkat a tengeri építész, Sam Manuard által jóváhagyott dizájn felhasználásával építjük. A Leisure termékcsalád innovatív kialakítása és szendvicsszerkezete a hajót elsüllyeszthetetlenné teszi, így lehetővé válik, hogy mindenféle körülmények között biztonságosan evezz. Ennek köszönhetően az evezés a Liteboat-tal még soha nem volt ilyen egyszerű!

EGY ÖTLETTŐL A VÍZIG

„Visszatérve a dél-atlanti magányos evezésből (2009) és a 2010-es északnyugati átjáró jegében folyó kalandból (még mindig egyedűl) új típusú evezős hajót kerestem. Egy könnyű, és nagyon stabil hajóról álmodtam:

biztonságosan evezni a Korzika vagy Norvégia partjainál, ugyanolyan sebességérzéssel, mint egy egypárevezős hajóval ( folyami versenyhajóval)
hogy egyedül tudjam kezelni a hajómat
hogy az autóm tetején szállíthassam
Hiába kerestem ezt a hajót világszerte: nem létezett! Sok gyors versenyhajó volt, de túl instabil és törékeny, a meglévő parti evezős csónakok pedig túl nehezek voltak a projektemhez.

… és végül a Liteboat megszületett”

Mathieu Bonnier

HAJÓK

[/vc_section]
  • SHARE:

[/vc_section]

[/vc_section]