Bemutatás- LiteSPORT 4.6

LiteSPORT 4.6 - Egyszemélyes szabaidős evezős hajó

Az LiteSport 4.6 a LiteSport 5.0 kistestvére. Ez a hajó rövidített változata a legnépszerűbb modellünknek, és 4,6 méter hosszú. A hajó főként könnyű evezősök számára lett tervezve, azaz azok számára, akiknek testsúlya nem haladja meg a 75 kg-ot. A hajó nagyon stabil és kivételesen jól siklik.

Mint minden szabadidős hajónk, ezt is olyan merevítőkkel szereltük fel, amelyeket kevesebb, mint egy perc alatt össze lehet állítani. A hajó hátsó hálója lehetővé teszi, hogy könnyedén hordozzuk magunkkal a mentőmellényt vagy más felszereléseket.

Az LiteSport 4.6 minden könnyűsúlyúnak, kezdőnek vagy szakértőnek szól, akik könnyű, könnyű és sokoldalú evezőhajót keresnek tengeren, folyókon vagy tavakon való evezéshez.

HAJÓ PARAMÉTEREI
 • Hosszúság:

  4,6m

 • Szélesség:

  0,7m

 • Súly:

  23 kg

 • Maximális terhelhetőség:

  100 kg

TARTOZÉKOK ÉS OPCIÓK

Villa, tulipánok és tengelyek (pár)
Szivacs ülés (karbon ülés opcióként)
Lábtartók (cipő opcióként)
Hátsó tárolóháló és vizespalack
Uszony

Az apró alkatrészeket zacskóban szállítjuk.

A hajó ára a hajóval kapcsolatos sok paramétertől függ (standard vagy carbon verzió, szín opciók és kiegészítők telepítve, stb.), De az árat más paraméterek, például szállítás, csomagolás, árfolyamok is befolyásolják. Pl. HUF/€ napi közép árfolyam stb. Ez az oka annak, hogy inkább nem adunk árakat a weboldalunkon, mivel ezek gyakran pontatlanok lennének és félreértésekhez vezetnének.

Lépj kapcsolatba velünk, és örömmel küldünk árajánlatot álmaid hajójáról a lehető leghamarabb.