Bemutatás- LiteQUATTRO

LiteQuattro

A négyszemélyes LiteQuattro-t úgy fejlesztettük ki, hogy tavi és folyami evezésre egyaránt alkalmas legyen. Tökéletes választás azon klubok számára, akik négypárban és négyesben is szeretnének evezni. A villák ugyanis könnyen cserélhetőek. 100%-ban szénszálas kivitelezésű, és a vákuumos gyanta befecskendezésnek köszönhetően megfelelő merevséget és ellenállást ad a hajónak, ami a teljesítmény növekedését eredményezi. A középső hosszanti merevítő borda még inkább növeli a merevséget, ezáltal még jobb vízi stabilitást biztosít. A beülők kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy a legnagyobb teljesítményt hozzuk ki a hajóból. LiteQuattro az a hajó, amely ötvözi a versenyzéshez szükséges teljesítménycentrikus kialakítást és az evezés megtanulásához szükséges merevséget és stabilitást. Ezáltal ideális oktató hajó úgy pár, mint váltott (oar) evezés megtanításához. Emellett a LiteQuattro egy könnyen kiemelhető kormánnyal rendelkezik, amely elősegíti a biztonságos vízre szállást és kikötést. Előnye, hogy lehetőséget kínál lábkormányzásra is, ha nincs, aki beüljön kormányozni.
A csomag tartalma a hajón kívül: szénszálas kocsik („guruló ülések”), állítható lábtartók, aktív cipők, Quick realease system kialakítású villák (szerszámmentes felszerelés).

HAJÓ PARAMÉTEREI
 • Teljes hossz:

  11 m

 • Teljes szélesség:

  0,87 m

 • Magasság:

  0,49 m

 • Teljes tömeg:

  72 kg

 • Maximális terhelhetőség (beülő + kormányos):

  500 kg

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK
 • Fehér (RAL 9016) alapszín

 • Egyénileg választható szín

KIEGÉSZÍTŐK

Vásárláskor a csomag tartalma: kocsik, villák. Többi kiegészítő – lapátok, lapát és villa tokok, kiskocsi külön rendelhetők

A hajó ára a hajóval kapcsolatos sok paramétertől függ (standard vagy carbon verzió, szín opciók és kiegészítők telepítve, stb.), De az árat más paraméterek, például szállítás, csomagolás, árfolyamok is befolyásolják. Pl. HUF/€ napi közép árfolyam stb. Ez az oka annak, hogy inkább nem adunk árakat a weboldalunkon, mivel ezek gyakran pontatlanok lennének és félreértésekhez vezetnének.

Lépj kapcsolatba velünk, és örömmel küldünk árajánlatot álmaid hajójáról a lehető leghamarabb.

 • SHARE