Bemutatás – LiteRace 4X

LiteRace4X

LiteBoat 2017-ben megtervezte az első tengeri négypárevezős LiteRACE 4X hajóját, amely a FISA előírásainak megfelel. Hidrodinamikai kialakítását Sam Manuard tervezte. Mi pedig megalkottunk egy nagyon stabil tengeri versenyhajót. A pontacharrai műhelyben dolgozó csapatunk minden anyagi és technikai tudását és a kutatási eredményeket ötvözve készítette el kézzel a LiteRACE 4X-et. Biztosíthatunk arról, hogy a legfejlettebb eszközöket és anyagokat használjuk hajóink elkészítésekor.

Garantáljuk a magas minőségű termékek előállítását, biztosítjuk hajóink merevségét, tartósságát, stabilitását és sebességét. Ez a négypár, mint a többi hajónk is, teljes mértékben személyre szabható, az evezősök fiziológiai adottságaihoz mérten, elősegítve az optimális pozíció kialakítását a csúcsteljesítmény eléréséhez. Többek között a lábtartó magassága, dőlésszöge és a beülőtől való távolsága is állítható. Az állítható svert lehetőséget biztosítja a magasabb sebesség elérését és a fordulóknál való könnyebb irányíthatóságot.

HAJÓ PARAMÉTEREI
 • Teljes hossz:

  10,7 m

 • Teljes szélesség:

  1,31 m

 • Teljes tömeg (FISA):

  140 kg

 • Tömeg (villa nélkül):

  133 kg

 • Maximális terhelés:

  500 kg

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK
 • Fehér (RAL 9016) alapszín

 • Egyénileg választható szín

Vásárláskor a csomag tartalma:

Üvegszálas kivitelezés esetén: hajó, villa, karbon kocsi, állítható lábtartó, kézi szivattyú (2db).

Karbonszálas kivitelezés esetén: hajó, villa, karbon kocsi, állítható lábtartó, mentőmellény tároló rendszer, aktív cipők, kézi szivattyú (2db).

Többi kiegészítő – lapátok, lapát és villa tokok, kiskocsi külön rendelhetők.

ALAP – ÜVEGSZÁLAS KIVITELEZÉS

A hajót vákuumos befecskendezéses Soric+Airex szendvics technológiával építettük. Üvegszálas/vinylester megerősítéssekkel és 100% szénszálas válaszfalakkal.

KARBONSZÁLAS KIVITELEZÉS

A hajót vákuumos befecskendezéses Soric+Airex szendvics technológiával építettük. 100% karbon/vinylester megerősítéssekkel és 100% szénszálas válaszfalakkal.

A hajó ára a hajóval kapcsolatos sok paramétertől függ (standard vagy carbon verzió, szín opciók és kiegészítők telepítve, stb.), De az árat más paraméterek, például szállítás, csomagolás, árfolyamok is befolyásolják. Pl. HUF/€ napi közép árfolyam stb. Ez az oka annak, hogy inkább nem adunk árakat a weboldalunkon, mivel ezek gyakran pontatlanok lennének és félreértésekhez vezetnének.

Kérj egy próbaevezést, meg fogsz lepõdni!
 • SHARE